Van Deventerlaan 20

Utrecht

MAPtm 3-daagse in de Ardennen!
11/10/2021

MAPtm 3-daagse in de Ardennen!

Na een lange tijd van thuiswerken konden we als MAPtm eindelijk weer eens fysiek bij elkaar komen. Sommige nieuwe collega’s hadden elkaar überhaupt nog nooit in levenden lijve gezien! Tijdens een 3-daagse survival in de Ardennen hebben we elkaar (beter) leren kennen en zijn we o.a. erg sportief bezig geweest. Zo hebben we gefietst, geklommen, gevaren en een steptocht door mergelgrotten gemaakt.   

Daarnaast hebben we diverse presentaties bijgewoond, bijvoorbeeld die van onze afstudeerders Leroy en Luc. Die eerste nam ons mee in de wereld van combinatorische speltheorie waarbij, door de uiterst wiskundige diepgang, een deel van onze collega’s helaas vroegtijdig moest afhaken. Luc gaf ons een inkijkje in het inzichtelijk maken van scheepvaartverkeer bij vaarwegwerkzaamheden. Hij ontwikkelde hiervoor een webtool die in de toekomst gebruikt kan worden om de impact van capaciteitsbeperkingen op de waterwegen te voorspellen. Beide heren zijn na hun afstuderen blijven hangen en sinds kort ook in dienst bij MAPtm. 

Ook in de avonduurtjes was het programma goed gevuld. Zo hebben we door de instroom van een aantal jonge collega’s veel nieuwe ‘spelletjes’ ontdekt en was er een heuse Karaoke georganiseerd door JongMAP. Verder hebben we gebarbecued en een bezoek gebracht aan de bierbrouwerij Grain d’Orge waar we zijn rondgeleid, heerlijk hebben gegeten en bij vertrek een proefpakket mee kregen.  

Kortom, we hebben enorm genoten van het ‘offline’ samen zijn. Door de komst van meerdere nieuwe collega’s en dit toffe midweekje weg, kunnen we weer vol nieuwe ideeën en frisse energie aan de slag.  

Deel: