Van Deventerlaan 20

Utrecht

Gefeliciteerd Luc van der Lecq
20/09/2021

Gefeliciteerd Luc van der Lecq

Gefeliciteerd Luc van der Lecq met deze prestatie en mooi dat je ons team komt versterken!


“Met veel genoegen kan ik melden dat ik afgelopen zomer de GIMA-master succesvol heb afgerond! De laatste 6 maanden daarvan waren als onderzoeksstagiair bij MAPtm, waar ik een webtool ontwikkelde om scheepvaartverkeer inzichtelijk te maken bij vaarwegwerkzaamheden.

Inmiddels ben ik ruim 2,5 jaar onderdeel van MAPtm. Het werk en de mensen bevallen zo goed dat ik heb besloten om me vanaf september volledig te storten op de wereld van mobiliteit in de functie van Traffic Engineer. Ik sluit me aan bij een breed scala aan projecten met als doel om mijn geografische achtergrond in de praktijk te brengen en mezelf verder te ontwikkelen.”

-Luc van der Lecq

Deel: